marin-anton-presedinte-pmp-300x223
Primele fricțiuni vizibile în Alianța PSD-UNPR-PSD au apărut.  Miercuri 16 decembrie  în Parlament  Liviu Dragnea a recunoscut că PSD  a avut recent poziţii diferite de cele ale ALDE , astfel încât este posibil ca alianţa cu liderul  Călin Popescu Tăriceanu, în fapt să nu mai existe.

Era o funcţionare, colaborare parlamentară care funcţiona, dar în mai multe rânduri cei de la ALDE nu au mai votat cum am votat noi şi UNPR-ul. S-ar putea ca în fapt să nu mai existe (alianţa – n.red.), spunea  Liviu Dragnea. Contactat la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii , deputatul de Giurgiu, Marin Anton    prezent la acest dialog dintre cei doi în Parlament, ne-a declarat: Am văzut astăzi (n.n.-miercuri 16 decembrie), o despărțire totală a PSD-ului de ALDE, un schimb destul de dur  între dl. Dragnea și dl. Tăriceanu și cred că următorii  pe care o să-i lase pe drum suntem noi. Iată de ce, mai mult ca sigur,  la alegerile de anul viitor  vom merge singuri (…) Sunt convins că următoarea rupere va fi a noastră, dar mie îmi convine – a mai spus Marin Anton, care  a fost ferm în această decizie a sa încă de la venirea în rândurile  acestui partid, în ciuda opoziției generalului Oprea pe acest punct.

toma-petcu

La rândul său copreședintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, contactat tot prin telefon , ne-a confirmat  că ruperea din Alianță se confirmă , dar că ea nu îi afectează în niciun fel căci oricum au fost   hotărâți încă de la început  să meargă în alegeri singuri…

(T. Florian) 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here