Pe numele unui bărbat a fost întocmit dosar penal și emis ordin de protecție provizoriu după ce, pe fondul consumului de alcool, și-a agresat fizic părinții.

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Colibași au fost sesizați de către o femeie de 55 de ani, din comuna Colibași, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către fiul său.

În temeiul sesizării, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana s-au deplasat la fața locului care au constatat faptul că, în data de 27.03.2020, în jurul orei 13.00, în timp ce se femeia se afla în grădina locuinței, a venit fiul său, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a încercat să o strângă pe mama sa de gât. Femeia în cauză a reușit să fugă, însă fiul său a lovit-o cu un scaun în zona membrului superior.

Din discuțiile purtate cu soțul femeii, a reieșit faptul că în data de 26.03.2020, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla la locuința comună, fiul său, pe fondul consumului de alcool, l-a agresat, lovindu-l cu pumnii în zona corpului, până când a intervenit un vecin care a reușit să aplaneze conflictul dintre cei doi.

Polițiștii au identificat bărbatul în cauză, aflat sub influența alcoolului, care a declarat faptul că a purtat discuții în contradictoriu cu părinții săi, însă fără a fi agresiv cu aceștia.

În cauză, polițiștii au întocmit  dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis ordin de protecție provizoriu.