Doi ani de la înființare, este evenimentul pe care Robet Turcescu și colegii săi din formația ”Casa Presei”, vor să-l marcheze, vineri 22 noiembrie în Club Spice din Capitală.
Au fost  2 ani plini de muzică, de  concerte , de spectacole și toate au culminat cu participarea trupei la Eurovision unde s-a făcut remarcată cu melodia de acum binecunoscută publicului , ” Un refren”.
Pe 22 noiembrie trupa își așteaptă din nou prietenii în ”Club Spice”, să sărbătorească împreună acest moment aniversar, să cânte, să danseze și să se bucure cu toții de o seară reușită.
Să începem ziua cu un refren și apoi să nu uitați că vă așteptăm vineri la Concert!
Rezervari la tel. 021 312 0136; 0766 260 390 sau office@spiceclub.ro
Calea Victoriei 21-23

Alida Ristea

1 COMENTARIU

  1. Parca si vad giurgiuvenii cum dau navala,cu mic cu mare,cu autocare si masini mici(cu trenul nu se poate),sa vina la Bucuresti la marele-eveniment -mare,iar unii dintre ei ,nefiind la curent cu talentele muzicale ale „sarbatoritului”,intreaba:”Ba,asta nu e ala de la B1TV?”
    Ca si cum giurgiuvenii setosi de cultura n-ar avea unde sa mearga:la Concertul „Bijuterii Muzicale”de la Ateneu sau premiera piesei „LOSER”la „Tudor Vianu”s.a.!Iar cei amatori de muzica antrenanta si dansanta parca n-ar avea cluburi si restaurante pe plan local!
    Dintre bucuresteni vor merge sigur la „marele eveniment”cativa colegi de la B1TV ,mai putin Ion Carstoiu,despre care am auzit ca se retrage la Biblioteca Universitara , sa scrie volumul doi al cartii „Un roman cu pantalonii rupti in fund”!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.