Deși noaptea de Revelion din acest an a fost una dintre cele mai liniștite din ultimii cinci ani, după cum ne declarau salariații ISU și ai serviciului de Ambulanță Giurgiu, nu se putea ca alcoolul să nu creeze chiar nicio problemă… La finele petrecerii dintre ani, în dimineața zilei de 1 ianuarie, la ora când petrecăreții începuseră să plece către case, în incinta restaurantului Miorița câteva familii de romi au dorit să nu plece fără să asezoneze petrecerea și cu o mardeală, așa cum îi este obiceiul acestei etnii. Conflictul iscat între 7 persoane, a degenerat în cele din urmă într-o bătaie în care cei antrenați în scandal au folosit ca arme tacâmurile din dotarea restaurantului și nu săbii și iatagane așa cum s-a transmis ulterior știrea la ”radio șanț”. În urma incidentului iscat unul dintre cei implicați a fost înjunghiat, însă rana nu a necesitat intervenții laborioase din partea medicilor. În seara de 1 ianuarie organele de poliție ale municipiului Giurgiu efectuau audieri pentru a stabili cauza izbucnirii conflictului și pe cei vinovați de încăierare în timp ce rudele acestora , adunați cu zecile, stăteau cocoțați pe gardul instituției, pentru a afla verdictul anchetei aflate în desfășurare. Vom reveni cu amănunte în zilele următoare. (Redacție)

5 COMENTARII

 1. CEL MAI URIT REVELION ORGANIZAT IN GIURGIU. DE LA 12,30 NU A MAI FOST REVELION
  A FOST O NUNTA TIGANEASCA CU DEDICATII
  UN INDIVID URCAT PE UN SCAUB IN MIJLOCUL RESTAURANTULUI URLA AIUREA
  NICIO MUZICA . URLA STRINGIND IN MINA STINGA BANII PRIMITI PENTRU DEDICATII
  HALAL REVELION , MULTUMIN PATRONULUI AR TREBUI SA CEREM BANII INAPOI

 2. Ii scapa procurori nostri minunati, de mult timp la Giurgiu, procurorii dau dovada de un total dezinteres si scarba fata de tot ce inseamna echitate, dreptate, respectarea drepturilor….
  Parchetul a devenit un fel de Mosad, procurorii desi sunt platiti din fondurile noastre ne trateaza cu dispret, sunt din ce in ce mai greu accesibili si au devenit un fel de Dumnezeu pe pamant, care nu raspund pentru tot ce fac sau mai corect pentru tot ce nu fac

 3. Offf ce va mai place sa mintiti,pe cine naiba aparati,hal de ziar….sa intrat cu sabii,macete in restaurant,un baiat care a vrut sa aplaneze scandalul a ajuns la spital cu plamanul perforat,a suferit interventii chirurgicale,a fost readus la viata,este Tentativa de Omor ..nu cum spune politia (Incaierare),,oamenii de culoare din orasul Giurgiu isi cam fac de cap si nu se ia masuri

 4. Ma alatur persoanelor care au lasat raspunsurile referitoare la acest articol cu mentiunea: ce putem face noi oamenii de rand, majoritari pe deasupra pentru ca inclusiv la televiziunile locale, cetatenii de etnie rroma au emisiuni unde se tot pland de marginalizare, de faptul ca nu au drepturi…..si inca ceva, uitati-va la locurile afisate pentru examen la scolile de politie, facultati de tot genul unde sunt locuri speciale pentru acesti indivizi, unde pentru ei nu conteaza media pe care o iau la admitere pentru ca au statut special; in timp ce un roman poate sa pice cu 7 sau 8, un asa-zis minoritar intra cu nota 5; unde mai este egalitatea aici daca tot vorbim de drepturi? Sa fie egalitate…….ca nimeni nu a marginalizat pe acesti indivizi. Pacat de ce a avut loc la acel revelion, de aici si concluzia ca mai bine stam acasa in sanul familiei decat sa mergem in asemenea locuri sa ne expunem unor riscuri care ne poate costa chiar viata.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.