Iată că primele măsuri de reorganizare a Partidului Național Liberal  Giurgiu, promise de către noul președinte al Organizației, Raluca SURDU, încep să se apară, conturând dorința acesteia de configurare a unei noi echipe. Neoficial am aflat că prima piesă  nouă din  structura echipei pe care charismaticul lider  al liberalilor giurgiuveni ar dori să  o schimbe este Marian Măroiu, cel ce deținea până la acest moment funcția de secretar general al organizației. În locul acestuia pare să fie preferat Remus GĂINĂ,  un personaj care deși în ultimii ani nu a beneficiat de o mare vizibilitate în ceea ce privește expunerea sa în media ,  a fost și rămâne în continuare un membru loial acestui partid. Miercuri la Giurgiu va avea loc ședința Biroului Politic Teritorial, la care și-a anunțat prezența și noul președinte al organizației PNL Giurgiu, Raluca SURDU, moment când, în cadrul  conferinței de presă, cu siguranță  vom afla dacă se confirmă sau nu această înlocuire, care au fost motivele și ce alte mutații ar mai putea suferi noua echipă a liderului liberal.

Contactat de către publicația noastră, Marian MĂROIU nu a dorit să dea niciun fel de declarație, spunând doar că respectă disciplina de partid care cere ca orice informație din interiorul partidului să se facă în cadru organizat, în mod oficial și nu sub genericul ”pe surse” așa cum au obiceiul de a le anunța unele mijloace media.

 

(Florian TINCU)

2 COMENTARII

  1. […] Iată că primele măsuri de reorganizare a Partidului Național Liberal Giurgiu, promise de către noul președinte al Organizației, Raluca SURDU, încep să se apară, conturând dorința acesteia de configurare a unei noi echipe. Neoficial am aflat că prima piesă nouă din structura echipei pe care charismaticul lider al liberalilor giurgiuveni ar dori să o schimbe este Marian Măroiu, cel ce deținea până la acest moment funcția de secretar general al …read more […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here