Dunărea Giurgiu a remizat, 0-0, cu FC Snagov în primul meci din acest an.

Partida disputată la Izvorani, pe teren sintetic, a coincis cu debutul pe banca tehnică a “alb-albaştrilor” a lui Emil Ursu. Noul tehnician al Dunării a dorit să testeze cu această ocazie o serie de jucători care ar putea să îmbrace tricoul “acvilelor” din retur.

Din lotul de bază, Emil Ursu a preferat să oprească doar 5 jucători: Dragne, Damian, Comăneanu, Matache şi Pascu, ceilalţi 14 rămânând la Giurgiu cu “secundul” Adrian Ene pentru o serie de antrenamente uşoare.

Folosind “clasicul” 4-4-2, Emil Ursu a trimis în cele două reprize, două garnituri diferite.

Repriza I: Dragne – Comăneanu, Fuiorea, Burghelea, Mendizov – Nedelcu, Păduraru, Trăistaru, Murineanu – Guda, Tigoianu

Repriza a II-a: G. Bratu – Iorga (Pascu), Stanca, Damian, S. Constantin – H. Radu, Matache, Trăistaru, Zereş – Pârjol, Bălăşoiu.

FUIOREA, FRACTURĂ DE MALEOLĂ

Chiar dacă meciul a fost unul destul de anost, cu puţine faze de poartă, acesta s-a dovedit a fi un coşmar pentru fundaşul Bogdan Fuiorea. În prima repriză a meciului, în urma unui contact cu un jucător advers, fotbalistul Astrei Ploieşti a suferit o fractură de maleolă, ratând transferul la Dunărea Giurgiu.

Dus la Spitalul Judeţean Giurgiu de către vicepreşedintele executiv Adonis Puiu, Fuiorea a primit teribila veste de la medicii giurgiuveni, urmând să se opereze în perioada imediat următoare.

REVINE SILVIU CONSTANTIN?

“Amicalul” cu FC Snagov a reprezentat revenirea lui Silviu Constantin în formaţia giurgiuveană.

După un sezon petrecut la malul Dunării (2007/2008), Constantin (24 ani) ar putea îmbrăca din nou tricoul “alb-albastru” dacă va reuşi să îl convingă pe Emil Ursu.

Format la centrul de copii şi juniori al lui Dinamo, fundaşul stânga a fost cumpărat în 2005 de Unirea Urziceni, însă nu a evoluat decât în 8 partide pentru formaţia ialomiţeană. Împrumutat ulterior la FC 1 Decembrie, Dunărea Giurgiu sau Delta Tulcea, acesta a evoluat în turul de campionat la CS Otopeni.

25 de meciuri a evoluat Silviu Constantin pentru Dunărea Giurgiu între 2007 şi 2008, marcând un gol.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here