4Site-urile PNL Giurgiu dau de săptămâni bune știri conform cărora liberalii vor ocupa după alegeri până și posturile de portari și de centraliste în instituțiile descentralizate…

Socotelile liberalilor lui Mitică Beianu, au fost făcute probabil între o partidă de ”șeptic” și una de popa prostu’, jocurile de societate  ce le relaxează  frunțile  membrilor aciuați,  precum maidanezii la ușa măcelăriei, de pe la tot felul de Partide eșuate și Organizații locale.

Dacă  victoria  ”unicului” este evidentă nu mai înțelegem atunci  de ce atâta disperare pentru candidatul  PNL Giurgiu.  Ce rost mai are să cerșească  în stânga și-n dreapta voturile  celorlalte partide,  promițând în schimb marea cu sarea (amară !),  cât timp scribii îl dau déjà câștigător, închinându-i Letopisețuri.

Cu doar  câteva minute în urmă am primit pe face-book justificarea unei giurgiuvence pentru votul pe care urmează să-l dea duminică deputatului Florian Nicolae. O justificare ce ne-a umplut de…era să zic de greață ! Femeia scria că îl va alege pe dl. deputat Florian Nicolae pentru cât rahat a …scos de la subsolul blocului în care locuiește.  Ăsta da motiv temeinic de a vota un candidat ! Doamnă, nu credeți că ar fi mai nimerit să-l propuneți dumneavoastră,  pe dl. Deputat, la titlul de vidanjorul anului ?

(S.U. Pozitoru)