foto-dir-cotofana

Începând cu data de 1 noiembrie, la Penitenciarul Giurgiu a fost detaşat şi împuternicit pentru o perioadă de trei luni, dar nu mai mult, până la ocuparea prin concurs a postului, în funcţia de director al instituţiei, domnul comisar de penitenciare Coţofană Răzvan Constantin. În vârstă de 34 de ani, domnul comisar este născut în municipiul Bucureşti, este căsătorit şi are un copil. Este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în anul 1998, specializarea penitenciare. În perioada anilor 1998 – 2000, a fost ofiţer în cadrul Penitenciarului Jilava, în cadrul sectorului operativ.

Din luna august 2000 până la data de 31.12.2006 şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, de asemenea în cadrul sectorului operativ. Începând cu data de 31.12.2006 şi până la data de 01.11.2009 a îndeplinit funcţia de Director adjunct siguranţa deţinerii şi regim penitenciar în cadrul Penitenciarului Rahova Bucureşti.

Jurnal PRESS

2 COMENTARII

  1. directoru asta este o MARE ZDREANTA DE OM FACETI CONTROALE LA PNT GIURGIU SI VEDETI CAT FURA NEA COTOFANAA EL ARE OAMENI SI ADUCE TELEFOANE IN PUSCARIE SI LE VINDE CU 150 200 EURO FACETI CONTROALE SI VEDETI MULT MAI MULTEE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here