Întrebat în ce stadiu se află în prezent noul partid de stânga, ce se pregătește să apară pe scena partidelor politice, și care va fi moșit de Mircea Geaonă și Marian Vanghelie , deputatul Radu Popa ne-a confirmat cele declarate recent  unei  publicații centrale și anume că la acest  moment  20-25 de colegi de-ai săi parlamentari  s-au hotărât să meargă alături de Mircea Geoană și  de Marian Vanghelie și că e doar o chestiune de timp până când numele lor va apărea public. Eu cred ca este doar o chestiune de ordin tactic a echipei Geoană-Vanghelie apariția numelor în spațiul public. Evident  se face din nou legătura între Dragnea și  baronii locali cât și despre  negocierile purtate de Dragnea cu aceștia pentru a-și consolida poziția – a mai spus Radu Popa.

Deputatul  a declarat totodată publicației  Jurnal giurgiuvean faptul  că cel puțin un parlamentar din cei 25 de care vorbea, este giurgiuvean, dar că deocamdată  nu îi poate da numele, fără încuviințarea acestuia. Precizăm că – așa cum ne-a promis – deputatul Radu Popa va poposi în studioul  televiziunii Muntenia în cursul săptămânii viitoare, în cadrul unei emisiuni ce va fi anunțată din timp.  (Florian Tincu) 

 

3 COMENTARII

  1. Celor interesati le recomand in „Ziuanews.ro” articolul „Lista lui Vanghelie…”,care incepe bineinteles cu Oana Niculescu-Mizil,si din care aflam zbaterile concetateanului nostru din poza de mai sus,in calitate de locotenent al edilului „care este”,de a ademeni parlamentari din partidele de la putere,dar si din altele (printre care si pe dna.Liliana Ciobanu),pentru a-l da jos pe cel caruia i-a fost pana ieri-alaltaieri consilier !De unde se vede ca giurgiuveanul nostru este un demn reprezentant al noii clase politice,animat numai si numai de interesul national!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.