nicolae_barbu_350205001Întrebat dacă ar fi să aleagă între cei doi contracandidați ai PNL pentru funcția de primar al municipiului, între Noruț Stănișteanu și Florian Nicolae, primarul în exercițiu, Nicolae BARBU a declarat:  Dacă Nicolae Florian ar fi rămas la PSD normal ar fi fost să-l sprijine pe acesta. prin plecarea acestuia, care face din el un trădător în viziunea partidului nostru, evident că îl prefer pe Stănișteanu. Asta și prin prisma faptului că mă leagă de acesta o prietenie mai veche și în același timp a dovedit că este priceput în ceea ce privește administrația publică – a mai spus primarul  Nicolae Barbu.

Deși i-ar putea fi contracandidat la viitoarele aleger  și asta ar trebui să-i impună mai multe precauții în declarații, primarul Barbu spunea că  nu poate să recunoască superioritatea lui Stănișteanu privind experiența politică și profesională în raport cu cea a lui Nicolae Florian.

(Marian TARU) 

1 COMENTARIU

  1. Dar nu ati putea toti trei (Barbu, Stanisteanu, Floricel) si sa va retrageti frumos ca ati mincat destul si nu ati facut mai nimic pentru municipiu??? Sa-i vedem si pe altii ce pot face , poate au idei mai bune si itiative bune. Vrem sa vedem si alte fete noi, ca pe ale voastre le stim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here