Răzvan Cuc, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, a precizat într-o conferință de presă susținută vineri 14 noiembrie la sediul PSD, a anunțat faptul că Institutul Național de Statistică a dat publicității procentele rezultatelor economice pe primele trei trimestre. Acum se confirmă clar că România nu se află în recesiune economică așa cum susțineau unii până acum. Produsul Intern Brut înregistrează pe 2014 o creștere semnificativă, creșterea economică fiind de 3,2%. Deci România n-a fost niciodată în recesiune și va  înregistra la finele lui 2014 o creștere de 2,8 la sută, față de 2,2% cât se estimase inițial.

Răzvan Cuc s-a referit pe larg și la recenta refacere a USL, proiect pentru care românii au votat masiv în 2012.  Acest lucru se realizează cu ajutorul partenerilor noștri de dreapta, de la PLR, care s-au alăturat proiectului lui Victor Ponta. Suntem însă îngrijorați de recenta declarație a lui Mihai Răzvan Ungureanu, care a făcut recent o afirmație foarte periculoasă privind integritatea teritorială a României. Mesajul adresat în limba maghiară arată disperarea lui Iohannis, el fiind făcut probabil și datorită prieteniei sale cu Laszlo Tockes. Oare este vorba despre o tranzacție care urmărește modificarea Articolului unu din Constituția Românie? Despre acest articol Victor Ponta a precizat foarte clar că este imposibil de modificat. Cum să te înfrunți din postura de președinte de țară cu Obama și Putin, a declarat Răzvan Cuc, când tu Klaus Iohannis nu ai curajul să te confrunți cu moderatorul Mihai Gîdea?! Nu mă surprinde nimic la candidatul ACL, care nu știe nimic despre politica externă, în timp ce Victor Ponta este susținut de 7 premieri europeni iar el se laudă cu o așa zisă scrisoare de la doamna Merchel! De fapt, toate acțiunile lui Iohannis sunt disperate. Deși susține că sprijină românii din diaspora, nu i-a vizitat niciodată!

După părerea mea în ACL adevărații oameni de dreapta sunt călcați în picioare, dovadă fiind Crin Antonescu. El a fost înlăturat complet, deși mi se părea mai potrivit decât Iohannis pentru a candida la președinția țării. Îmi este teamă că și Dumitru Beianu, un om care a muncit foarte mult pentru acest județ și a adus multe proiecte europene, să nu aibă aceeași soartă ca a lui Crin! PNL se folosește de imaginea lui și atât; nu-i menționează niciodată meritele-  a conchis Răzvan Cuc.

Heliade CĂLIN  

2 COMENTARII

  1. Bai cucule iti meriti numele ! Uitasi de la mana pana la gura ? sloganul cu aceeasi mizerie ? ai ajuns aici printr-o conjuctura , dar nu mai ai decat doi ani ! tu si altii !

  2. atata timp cat INS, este condus de politruci de doi bani, statisticile lor comandate nu valoreaza doi bani.Cat de imbecili trebuie sa fim sa credem in simple cifre cand realitatea demonstreaza contrariul. Este ca intr-un banc atunci cand sotia este prinsa de sot cu amantul in pat, iar ea scuzandu-se ii spune -Tu crezi ce vezi sau ce iti spun eu?….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.