beche

Extrem de intrigat, cineva ne trimitea zilele trecute un e-mail în care ne informa despre  cea mai abracadabrantă numire marca Nicolae  Bădălau. Este vorba despre recenta numire în funcție a noului șef al Agenției de Control și Încasare Giurgiu (ACI), care mai aduce o dată în prim plan  marea problemă  a social democraților giurgiuveni , aceea  că rezerva de cadre a PSD este pe ”jeantă”!

Dar pe cine credeți că a găsit senatorul  giurgiuvean, ideal pentru acest post? Pe nimeni altul decât pe  mirobolantul Bogdan Bratu (Beche) !? Cititorul ne mai scrie că acest legendar personaj, după ce ani buni a cărat  geanta mentorului său Lucian Iliescu ( ”il lider maximo!”),  promite acum să fie un bun ”colector de taxe” (că vorba aia “AND-ul duce greul!”), deși  nu putem uita că au mai fost cazuri când un fost senator , deși le cerea taxa lucrătorilor,  aceștia au refuzat să cotizeze. Ba unii spun că în cazul de față este chiar mâna lui nea Luci, care continuă să lucreze din umbră alături de fostul său dușman de moarte. Cine este  de fapt Beche ? Un personaj cu o viață tumultuoasă, pentru care – spun gurile rele –  a fost izgonit o vreme de acasă , salvându-și  căsnicia doar printr- un club de Swing ( fapt dovedit de ziarul Cancan), ceea ce i-a adus renumele de gigolo de mahala. Iată care sunt competențele noului șef al ACI Giurgiu, dar și singurele lucruri  care îl recomandă pentru ocuparea acestei funcții, alături  de mitocănie, agresivitate,  grobianism și lipsă crasă de educație. Este suficient să cereți Poliției locale numărul plângerilor făcute la adresa sa și vă veți convinge de veridicitatea tuturor  acestor aprecieri. Evident că salariații sunt nemulțumiți de faptul că noul lor șef nu a lucrat nici măcar o zi în AND, nu este vreun specialist în management  și nici vreun nume care să facă cinste instituției. Dar probabil că de astfel de ipochimene are nevoie liderul PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău,  pentru a-și putea asigura liniștea financiară a organizației și nu numai…Iată pe cine și-ar dori liderul PSD să votați duminică 25 mai, la europarlamentare; pe acei oameni care urmează să promoveze în funcții de conducere specimene ca Bogdan Bratu zis Beche!  ( N. Dumiritu)

N.R. Vezi textul și filmulețul alăturat ce subliniază valențele ”manageriale” ale noului numit…

Cuplu de oameni de afaceri din Giurgiu la SWING

După mai multe scandaluri mondene şi aventuri amoroase, de o parte şi de alta, se pare că au decis să îşi rezolve problemele de cuplu participând la petrecerile de swingeri din Bucureşti. La minutul 02:14 al filmului apare chiar tânărul cuplu de oameni de afaceri din Giurgiu. Soţ şi soţie, păşesc zâmbitori către intrarea clubului cu pricina, sună la poartă şi aşteaptă să li se deschidă. Ea blondă, îmbrăcată în haină neagră, el brunet îmbrăcat în blugi, cămaşa şi pulover negru se îndreaptă zâmbind şi dezinvolţi către întâlnirea swingerilor. Probabil nu este pentru prima dată când aceştia trec pragul localului de profil, fiind foarte familiarizaţi cu procedurile de primire.

Ce s-a întâmplat mai departe, este lesne de înţeles, având în vedere că definiţia swing-ului ar fi „schimb de parteneri”. Porţile s-au închis şi doar cei care au participat acolo ştiu ce şi cum s-a întâmplat.
Noi vă prezentăm fotografiile şi filmul evenimentului, urmând ca fiecare dintre voi să descopere cine sunt tinerii oameni de afaceri din Giurgiu membri ai clubului de swing. Sursele noastre spun că respectivul cuplu de oameni de afaceri au făcut swing nu doar în Bucureşti, ci şi cu alţi oameni de afaceri din Giurgiu, acţiune petrecută în locuinţele conjugale din Giurgiu ale cuplurilor. (ȘTIRI GIURGIU-publicat pe 26 nov. 2013)

 

 

 

 

4 COMENTARII

  1. Salariatii , daca sunt destepti si uniti il fac pe seful lor de urgenta si il pot introduce chiar in puscarie alaturi de Badalau

  2. ce mai conteaza inca un incompetent. PSD-UL aduna majoritatea cretinoizilor si a pitipoancelor, oamenii fara cariera, fara scoala, fara experienta, fara educatie, fara morala. Astia pot fi manipulati si pot cotiza la partid. Daca PSD-UL CASTIGA PROBABIL CA FICATEL I-A PROMIS CONTRACTE SI O PARTE DIN BANI VOR REVENI PARTIDULUI. NISTE NEISPRAVITI

  3. eu consider ca ar fi necesar ca la investirea in functiile de director sa se faca si o expertiza psihologica, evident nu de dr Stefanescu. Sunt zvonuri ca sunt parsonaje labile psihic si emotional puse in astfel de functii, personaje care au incercat sa se sinucida de cateva ori, care au mania jocurilor de noroc, a cluburilor de swing, clienti fideli ai caselor de amanet, scandalagii. Chiar acceptam sa dam banul public tuturor javrelor , lichelelor doar pentru ca au carnet de partid. Cgiar suntem atat de umili incat sa ne adresam cu apelativul de Director, tuturor bastarzilor si cretinoizilor doar pt ca cotizeaza la partid?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.