dsc-0051 Începând cu data de 6 august 2015 Nucu Dogaru, directorul Liceului ”Miron Nicolescu” din Giurgiu, este cel mai nou membru  ALDE Giurgiu, a precizat Co – Președintele Organizației municipale, Andrei Ovidiu, pentru jurnaliștii prezenți la conferința de presă a acestui partid.

”Nucu Dogaru este un om de mare valoare morală și profesională, iar prin intrarea sa în partidul nostru dovedim tuturor că cei care doresc să adere la ALDE Giurgiu sunt oameni de valoare. Avem deja 870 de membrii de partid, și în continuare tot mai mulți oameni de valoare vin zilnic către noi, a declarat în momentul prezentării domnului Dogaru, Co – Președintele Andrei Ovidiu.

Și purtătorul de cuvânt Ionel Muscalu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nucu Dogaru precizând că se bucură de această achiziție, mai ales că acest om a fost și director al Clubului sportiv Municipal, postură din care a făcut foarte multe lucruri bune pentru sportul giurgiuvean. Din păcate, azi acest club a cam dispărut de pe firmamentul municipiului, în mod inexplicabil!

De astăzi sunt membru ALDE, a declarat Nucu Dogaru, pentru că este singura formațiune politică din Giurgiu care se bazează pe transparență, corectitudine și profesionalism. M-am decis să-mi pun experiența mea de peste 30 de ani în slujba acestui partid pentru că doresc să pun umărul și eu la promovarea unei politici mai noi, care să dea o nouă față ”Cetății” Giurgiu”.

 La întrebarea jurnaliștilor dacă se va decide să candideze anul viitor pentru o funcție, Nucu Dogaru a driblat frumos și elegant răspunsul precizând: ”Dacă   ALDE și  respectiv giurgiuvenii vor avea nevoie de mine la anul, atunci cu siguranță că aș putea candida pentru o funcție!”.

Heliade CĂLIN 

 

 

2 COMENTARII

  1. In primul rand pt a face parte dintr-un partid trebuie ca cererea de adeziune sa fie validata de catre organizatia locala unde respectiva persoana a decis sa activeze . Apoi nu stiu,eu personal , ce mare capital de imagine ar putea aduce d-l Dogaru deoarece pana acum a ” cochetat ” cu diverse partide. Despre CSM Giurgiu nu imi pare normal sa vorbeasca persoane care nu au nicio tangenta cu sportul de performanta.Sau , tocmai aceste „evaluari ” sa insemne o trambulina spre functia de director ?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.