646x404Cu prilejul conferinței de presă din data de 18 martie a PSRO Giurgiu, președintele organizației, deputatul Liliana Ciobanu, l-a prezentat jurnaliștilor pe cel mai nou membru al partidului, și anume pe Marian Damian, profesor de sport de performanță la Clubul Sportiv Școlar din municipiu și realizator de emisiuni sportive la o televiziune locală.

          Sunt bucuroasă că oameni valoroși în activitatea lor, cum este domnul Damian, au decis să facă acest pas către politică, pentru că schimbarea și dezvoltarea orașului presupune, în primul rând, oameni noi și competenți, a declarat parlamentarul giurgiuvean.

          La rândul său, proaspătul membru al PSRO, Marian Damian, a precizat: M-am hotărât să trec de acestă parte a baricadei pentru că mă gândesc că, la un moment dat, îmi va părea rău că doar am analizat, nu și acționat. Nu vreau să comentez deocamdată prea multe lucruri despre viața politică, pentru că de-abia am intrat în această nouă situație, dar vă asigur că odată cu trecerea timpului, voi avea și eu puncte de vedere cât se poate de relevante și argumentate, a conchis Marian Damian.

(Teodora Nicolau)