În data de 11 ianuarie, ora 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu – Măgurele, judeţul Teleorman au oprit în trafic un microbuz marca Mercedes Sprinter cu numere de înmatriculare bulgăreşti, la volanul căruia se afla cetăţeanul român Marian B., în vârstă de 54 ani. În urma verificărilor efectuate, lucrătorii de frontier au constatat că inspecţia tehnică periodică a microbuzului este falsă.

Pentru acest lucru poliţiştii au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

O zi mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu – Măgurele, judeţul Teleorman au oprit în trafic, pe raza localităţii Vânători, un autoturism marca Dacia Break. La volanul acestuia se afla Lenuţa S., în vârstă de 43 ani, alături de care călătorea Paul C., în vârstă de 39 ani, proprietarul autoturismului.

În urma verificărilor ,lucrătorii de frontieră au constatat că persoana aflată la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au întocmit și acestora dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi încredinţare cu ştiinţă a autoturismului pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere. (JGR)