În cadrul unei acţiunii desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu şi poliţiştii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, e în zona Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu (Rutier), a fost depistat P. IONUŢ (28 de ani), din comuna Cobaia, judeţul Dâmboviţa, conducător al unui autocamion, care transporta cantitatea de 21.230 kg. portocale, importate din Grecia, pentru o societate comercială din municipiul Bucureşti. Verificând documentele de însoţire a mărfii, polițiștii au constatat că Ionuț, conducătorul auto, a încercat să-i păcălească prezentând documente false, întocmite de administratorul societăţii, cetăţeanul român C. I. C., de 35 ani, din municipiul Bucureşti.

Toată cantitatea de citrice, în valoare de aproximativ 48.829 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals material în înscrisuri sub semnătură privată. (JGR)

1 COMENTARIU

  1. Dar cu domnii ofiteri de la Politia de Frontiera care baga (sau au bagat)peste la vanzare la pescaria din piata cum este? Sa mai faca si ei un ban saracii. Pe ei cine-i verifica? Cumva Dumnezeu? Ca ei nu prea au ……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here