Vremea capricioasă cu zăpadă și un puișor de viscola creat dificultăți în trafic atât conducătorilor auto cât și pietonilor în ultimile zile. Așa se face că în afara unor tamponări inerente mai ales în cazul celor care nu s-au grăbit să-și încalțe mașinile cu anvelope de iarnă, s-au petrecut și câteva accidente ușoare dar care s-ar fi putut termina tragic. Un astfel accident a avut loc miercuri , 27 noiembrie, în jurul orei 17.55, pe Strada Episcopiei, din municipiul Giurgiu. Aici B. E. F., de 26 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere pietonului M. R., de 54 de ani, din aceeaşi localitate, aflat pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, accidentând-o uşor.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea efectuării de investigaţii medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A doua zi (28.11.2013), ora 4.30 dimineața, pe Drumul Naţional 41, în afara localităţii Greaca, judeţul Giurgiu, S. I., de 56 ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, și s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Conducătorul auto care a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei. Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Jurnal Press)