În condiţiile creşterii tot mai mari a numărului de autoturisme în municipiu, Primăria Giurgiu a găsit  soluţii pentru  rezolvarea unei bune părţi din solicitările cetăţenilor.

Primarul Nicolae BARBU  ne  precizează câte locuri de parcare vor fi amenajate prin cele 11 proiecte ale Primăriei Giurgiu şi în care din zonele municipiului.

Din această vară vor fi de asemenea resistematizate  terenurile pe  care sunt amplasate garaje. Primarul Nicolae Barbu ne explică unde se vor începe primele lucrări şi ce se va întâmpla cu  garajele existente în prezent pe teritoriul municipiului …

2 COMENTARII

  1. primarul va aplica legile europene de bun simt! Eliberati domeniul public de garaje infecte din care iese miros de muraturi !!! Urgent! Altfel nu va mai voteaza oamenii de bun simt! Domeniul public este al tuturor nu al celor care au pus mana pe el cu japca sau cu diverse spagi la fostii alesi! Si eu vreau sa ma bucur de domeniul public nu doar spagarii care au pus stapanire pe el!!!!!!!! Dreptate sau pleaca acasa!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.