9637-asflatareRecent, pe pagina sa personală de facebook, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, ne informa că în această perioadă A.D.P.P. execută lucrări de plombare şi asfaltare pe mai multe străzi din oraş, şi anume: Bălănoaiei, Ramadan, 1 Decembrie, inclusiv la Piaţa de Gross.

Totodată, preciza edilul, după răzuirea asfaltului din Vama Giurgiu, vor fi acoperite unele străzi de pâmănt din municipiu: Acetilenei, Cocorului, străzile din cartierul Ramadan, Căminului, Cărămidari, iar pe străzile din spatele Spitalului Judeţean (Griviţei I, Progresului), unde se lucrează la asfaltare, vor fi efectuate şi lucrări de infrastructură.

Edilul mai preciza că acolo unde va fi  nevoie, vor fi făcute şi reparaţii la trotuare şi parcări, adăugând că municipalitatea speră ca până la sfârşitul acestui an, lucrările de asfaltare şi plombare să fie finalizate.

Teodora Nicolau

2 COMENTARII

  1. Pina la sfirsitul anului?Pai Managerul nu stie ca iarna nu e ca vara?Efectuam reparatii si asfaltari cind ploua si ninge?Dar de fapt asa procedeaza de mult timp primarul,toarna asfalt in mocirla si in balti si gata lucrarea.Noroc cu vremea asta ca au apucat sa toarne ceva catran cu piatra pe acele strazi din spatele spitalului.De fapt o sa vedeti ca nu se mai face nimic pina la primavara- vara,ca atunci vin alegerile si trebuie sa aiba de lucru in aceea perioada ca de trebuie sa voteze lumea.Apropo dupa o ploaie mergeti pe str. Cluj care este proaspat asfaltata sa vedeti cum se stringe apa in balti si nu se duce la pluviala.Iar la sesizarea noastra pe care am facut-o domnului primar cind a venit pe strada am primit de la acesta urmatorul raspuns”Lasa ca aveti unde sa spalati covoarele si presurile fara sa mai consumati apa de la robinet”E adevarat dom’ Primar?Va multumim dar la vara ……ioc …la vot pt dumneata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.