În debutul conferinței de presă de la Primăria Giurgiu de miercuri, 26 noiembrie, primarul Nicolae Barbu a ținut să menționeze faptul că problema locală a plății indemnizațiilor însoțitorilor persoanelor cu dizabilități s-a politizat atât de mult pentru o anumită parte a presei locale , încât a devenit jenantă.

Să aduci oamenii și așa necăjiți de soartă în fața Primăriei ca să demonstreze, folosind și televiziunea doar așa ca să mai câștigi câteva voturi în plus, este chiar jenant! Mă întreb acum de ce nu mai vin acei oameni? Spuneam încă înainte de alegerile prezidențiale că dacă nu ne vor veni acei bani de la bugetul statului înainte de 16 noiembrie, și după cum se vede nu ne-au venit încă, atunci , în prima ședință de Consiliu Local vom aproba, lucru care s-a și făcut, suma de 5,5 miliarde de lei pentru aceste plăți și vom da noi salariile respective. De marți 25 noiembrie s-au virat banii și urmează ca DAS să distribuie sumele conform legii, prin card sau prin alte metode specifice. Așa s-a întâmplat în fiecare an, de când sunt primar… toți banii de la stat ne-au venit până la finele anului. Sunt convins că la fel va fi și acum, Guvernul trebuie să ne mai dea încă 5-6 miliarde lei și vom rezolva totul, inclusiv restanțele până la 31 decembrie. Până acum n-am rămas și sper să nici nu vom rămâne vreodată datori. Este păcat, a mai spus primarul municipiului Nicolae Barbu, că o parte a presei relatează lucruri de-a dreptul jenante. De asemenea este jenant că și liderul unei asociații locale îmi scrie pe facebook despre aceste lucruri, ca să-i răspund, ce? Că primarul își respectă întotdeauna promisiunile…?!”

Heliade CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. DOMNULE PRIMAR V-ATI MOLIPSIT DE LA V.V.PONTA SI MINTITI CU ACEIASI NONSALANTA ACEI OAMENI, IAR EU VA REAMINTESC CA A-TI DECLARAT CA CA PE DATA DE 14 NOIEMBRIE 2014, AVIND APROBAREA CONSILIULUI LOCAL VETI ACHITA O PARTE DIN SALARII CHIAR DACA NI VOR VENI BANII DE LA GUVERN. ASA CA EU VA SPUN A-TI MINTIT ALEGATORII SA VINA MASIV LA VOT PE 16 NOIEMBRUE 2014, SA VA VOTEZE DAR LA NIVEL NATIONAL A-TI PRIMIT O SMETIE CA SA NU MAI MINTITI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.