Pentru a veni în sprijinul celor dornici să petreacă mai mult timp în aer liber, administraţia locală a demarat deja amenajarea unui loc special destinat activităţilor de picnic. Această activitate este în concordanţă cu dispoziţiile Legii nr. 54/2012, care reglementează activitatea în acest domeniu.

În municipiul Giurgiu, locul destinat acestei activităţi s-a decis să fie situat în vecinătatea fostului Punct de Control al Poliţiei de Frontieră – actualmente Centrul de Pregătire şi Instruire al Poliţiei Locale, situat pe drumul de acces către fostul punct de trecere cu bacul (Vama Mocănaşu).

Amenajările necesare au demarat prin: delimitarea zonei, stabilirea locurilor de grătare (unde este permisă aprinderea focului), a locurilor de şedere (mese, bănci, umbrele), racorduri la utilităţi, platforma necesară colectării selective a deşeurilor, amplasarea toaletelor ecologice, delimitarea parcărilor şi stabilirea locului pentru pichet PSI.

Municipalitatea depune eforturi susţinute pentru ca până la sfârşitul săptămânii viitoare amplasamentul să devină funcţional.

Jurnal press

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.