După cum preciza primarul Lucian Iliescu în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu local de joi, 29 octombrie, Primăria Giurgiu nu stă pe roze în ceea ce priveşte situaţia financiară. Printre problemele enumerate de primarul municipiului se numără necesitatea obţinerii, într-un timp cât mai scurt, a sumei de peste 26 de miliarde de lei vechi pentru achitarea salariilor însoţitorilor persoanelor cu handicap, dar şi a altor 34 de miliarde de lei vechi pentru achitarea salariilor cadrelor didactice începând cu luna decembrie.

De asemenea, mai preciza Lucian Iliescu, se pune din ce în ce mai serios, problema desfiinţării Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanei Giurgiu, serviciu care are în subordine nu mai puţin de 22 de unităţi administrative.

Oana CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. Bomba Tise va exploda luni dimineata, 9 noiembrie. Abuzul in serviciu si deturnarile de fonduri vor fi capetele de acuzare ale Procuraturii in viitorul caz Alin Tise. Daca mai exista lege in tara asta, de luni dimineata asa zisul „stapan” al Judetului Cluj ar trebui sa raspunda la intrebari. In fata procurorilor si in fata cetatenilor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.