bani_shutterstock_8126029_05_c148cf79b0_ca37d42959 Am aprobat pentru anul bugetar 2016-2017, a declarat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, într-o recentă întrevedere cu jurnaliștii.

 Acele ”vouchere de vacanță”, în valoare de aproximativ 5 miliarde de lei vechi, echivalente cu cel de-al 13-lea salariu, pentru toți angajații Primăriei, astfel încât salariile acestora să fie unele decente…

Sper ca începând cu anul viitor – a mai precizat primul edil – să văd mai multă responsabilitate din partea lor în meseria practicată. În acest sens vom implementa tot de anul viitor un sistem, o aplicație ”IT” de cuantificare a eficienței muncii fiecărui funcționar al Primăriei, prin prisma relației cu cetățeanul, care să ne releve gradul de satisfacție al acestuia în raport cu serviciul din cadrul Primăriei la care a apelat.

(N. Teodora)

1 COMENTARIU

  1. Pentru nevazatori: D-le Primare, care sunt realizarile Doamnei Primarii , de are bani pt al 13 lea salariu pt angajati. Canii latra in Giurgiu, gropi pe trotuare la tot pasul, balarii cat cuprinde. Si o intrebare: taioarele pe care le purtati, divers colorate tot noi le platim? Nu aveti pic de decenta! Platiti mai degraba transportul somerilor care v-au votat. Vin alegerile, pe cine mai pacaliti ?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.