Ordonanța de Urgență își arată roadele pentru PSD Giurgiu. După trecerea vicepreședintelui PPDD, Răzvan Cuc la  social democrații lui Nicolae Bădălău iată că acum un al membru important al Partidului Poporului  Dan Diaconescu pleacă la PSD. Este vorba despre fostul preşedinte al PPDD Giurgiu şi  totodată  viceprimar Alexandru Vladu,  a devenit de curând membru şi în același timp preşedinte executiv  al organizaţiei municipale PSD Giurgiu. Despre cum a fost posibil acest lucru şi ce l-a determinat  să treacă alături de  ceilalţi consilieri PPDD , la PSD Giurgiu  veți găsi în ediția print a publicației Jurnal giurgiuvean, de vineri 18 octombrie. (Mandu I.C.)

4 COMENTARII

  1. Stai linistit prietene se gaseste cineva sa faca un denunt si in privinta acestor iubitori de neam si tara, care ne minte ca pe niste oligofreni ca isi schimba partidul pentru binele comunitatii. Daca vezi declaratia lui Vladu, iti vine sa versi cum vorbeste el de binele giurgiuvenilor si de punctele comune cu ciocoi pe care ii blama. Niste curve ordinare cu pretentii de barbati. Dar putem sa facem o petitie la Primaria Giurgiu sa vedem si noi care sunt firmele care fac lucrarile in Giurgiu si cate ii revin familiei lui Vladu.

  2. Ei, el ca el dar sa -i vedeti fiul ce tupeu si aroganta are , ca de… scoala nu prea i-a placut, dar l-a facut tata mare patron, ca are de unde fura, din munca amaratilor de giurgiuveni.

  3. Daca iese PSD-ul sa vezi scandal, denunturi la DNA, DIICOT dupa ce vor realiza ca desi au castigat alegerile sunt atatea muste, omizi, viermi care au migrat la PCR ma scuzati PSD ca nu au cum sa isi imparta functiile. Toti care au plecat spera ca el va fi alesul si va primi o institutie, un post in Consiliu de Administratie, o licitatie, ceva. Insa ei sunt multi si….iar posturile si interesele mari. Asteptam noua stagiune la circ dupa castigarea alegerilor, cumparati-va bilete in primele locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.