stefan-pnl

Scriam cu doar câteva săptămâni în urmă despre o ședință cu ”strigături” , la PNL Giurgiu, în care s-au stabilit locurile și candidații pentru alegerile parlamentare , la care Cristian Olaru a fost  nominalizat pentru postul de candidat la Senat , susținut de însuși președintele Organizației, Gheorghe Ștefan,  în detrimentul lui  Dan Vlaicu,  susținut de tandemul Dumitru Beianu – Florian Nicolae . La scurt timp după acestă ședință  s-a pus problema ca  Dan Vlaicu să fie impus chiar de către președintele liberalilor, Alina Gorghiu,  direct din staff-ul de la București.

Inflamat de această decizie, președintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan, a declarat ferm că dacă Vlaicu va fi impus peste ce au votat liberalii giurgiuveni, în Biroul Politic Județean (BPJ), el nu va mai candida. De precizat că înțelegerea inițială pentru  parlamentare consta în numirea a  doi candidați pe locuri eligibile , unul din partea PNL , iar celălat  din partea PDL. Cum locul eligibil de senator i-a fost  dedicat de către conducerea de la  București  lui Dan Vlaicu, lui  Gigi Ștefan nu-i rămâne altceva decât  să renunțe a  mai candida, așa cum a declarat.

Va fi interesant de văzut acum dacă Gigi Ștefan își va respecta cuvântul dat, fiiind consecvent cu propria sa declarație, în felul acesta  dovedind că este un politician care nu se dezice, sau o va întoarce din nou ca la Ploiești așa cum a făcut-o în cazul lui Dumitru Beianu și a lui  Florian Nicolae pe care după ce i-a impus cu vehemență în Partid, ulterior s-a lepădat de ei, ca de o măsea stricată. Ia zi nea Gigi,  acum cu ce explicații mai vii? Uimește-ne!

(Toma N. Kredinciosu)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here