petcu-300x216

  Foto: Toma PETCU, unul  dintre puținii  giurgiuveni  din noua  generație de politicieni,  de numele căruia nu se leagă până în prezent niciun scandal, care a stat departe de afacerile dubioase și de amestecul cu lumea pestriță a interlopilor, dovedind  mult fler și o mare experiență politică.    

Prezent luni seara la Televiziunea Muntenia în cadrul  emisiunii Ce-ar mai fi de spus,  moderată de către Florian TINCU, directorul publicației Jurnal giurgiuvean, președintele PLR Giurgiu, Toma Florin Petcu, ministru secretar de stat și președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a confirmat zvonurile conform cărora ar avea intenția de a candida la alegerile de  anul viitor la funcția de primar al municipiului Giurgiu. Politicianul giurgiuvean declara că este o oprtunitate pe care crede că și-o poate asuma având sufiecientă experiență în administrație. Precizăm că Petcu a condus două din firmele celui mai bogat om din România, este vorba despre Ioan Niculae, fiind subprefect, lider de organizație de partid , un politician considerat cu o mare abilitate politică. Întrebat  care va fi poziția PLR-ului la viitoarele alegeri, când în teritoriu reprezentanții partidelor aflate astăzi în Coaliția PSD-PLR-PC-UNPR, vor deveni contracandidați la funcția de primari și consilieri locali, Toma Petcu a spus că este firesc ca fiecare dintre aceste formațiuni să își joace șansa ei. El a menționat că PLR va candida singur pe liste și nicidecum în vreo coaliție. În legătură cu eventualele disensiuni ce ar putea apare  pe această temă între cele 4 partide el a precizat că acest lucru va fi stabilit înainte de alegeri, de la Centru, urmând probabil ca cel mai bine poziționat dintre candidați la nivelul comunei  să aibă prioritate, printr-un acord comun.

Amintim că până la acest moment în cursa pentru postul de primar al municipiului s-au anunțat: Nicolae Barbu (primarul în funcție), Nicolae Florian (deputat PSD), Alexandru Vladu (vice-primar PSD), Liviu Popazu (vice-primar PNL), Dumitru Beianu ( ce încă nu și-a stabilit încă prioritatea), Toma Petcu (președintele PLR Giurgiu) și probabil deputatul Liliana Ciobanu, conform ultimelor versiuni apărute pe diferite surse media. (Jurnal)

3 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.