Prima conferinţă de presă la numai câteva ore după alegerile prezidenţiale a fost solicitată de de preşedintele PMP Giurgiu, domnul Marin Anton, care încă surmontat de rezultatul obţinut pe care-l consideră o mare reuşită a dreptei în pofida aranjamentelor de culise a PSD-ului a spus : “ De la Giurgiu dintr-un fief super PSD-ist unde Klaus Iohannis a pierdut alegerile cu brio, unde Ponta a câştigat cu 68% , de aici de la Giurgiu cer oficial demisia din funcţia de premier a domnului Ponta pentru că este un mare mincinos, arogant şi cinic. Mă voi opri doar la aceste trei argumente… Aseară toate voturile şi toate manifestările oamenilor au fost anti Ponta şi anti PSD. În mod normal, primul ministru şi guvernul ar trebui să-şi depună mandatul. Este singura soluţie democratică, într-un stat democratic cum ne pretindem a fi. Este foarte clar pentru toată lumea că românii nu-i mai vor. Tinerii care au votat anti Ponta, aceşti tineri care reprezintă viitorul României nu mai vor PSD în 2016. Acest val de tineri minunaţi , în 2016 se vor transforma într-un tsunami pentru PSD.

 Deasemenea  Marin Anton a  cerut demisia domnului Meleşcanu: (…) pentru că nu a fost capabil să gestioneze ceea ce s-a întâmplat în diaspora, în ziua votului, când românii au fost umiliţi, batjocoriţi. După ce că au stat ore în şir şi au suportat cu stoicism capriciile vremii nefavorabile, nici nu au avut posibilitatea să-şi exprime votul în mod democratic, ba mai mult, au fost împroşcaţi cu gaze lacrimogene. De s-a întâmplat acest lucru ?! Pentru că pe ministrul de externe şi actualul guvern nu-i interesează să fie respectate drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului. Dar de ce le-a fost frică nu au scăpat, domnul Iohannis este preşedintele României. Cred că urmare a acestui vot zdrobitor anti PSD, forţele de dreapta vor înţelege că le sunt datori milioanelor de oameni şi împreună vor reuşi să construiască un partid al dreptei mare şi cu adevărat puternic. “ În încheiere domnul Marin Anton a dorit să-i mulţumească ministrului de interne, domnului  Gabriel Oprea, pentru modul în care s-a implicat în organizarea alegerilor prezidenţiale.

I.C.MANDU 

3 COMENTARII

  1. Domnule Anton , mai usor cu demisiile astea , lasa l pe Ponta sa guverneze acum ca a promis marea cu sarea poporului inainte de alegeri , acum poporul i a dat voie sa se tine de cuvant , dar ca Prim ministru . Nu mai poate invoca faptul ca il smenuieste Basescu acum are un presedinte foate bun , dar foarte dur . daca nu se tine de cuvant iii cere demisia presedintele nu dumneata>

  2. PAI MARINICA, EU NU TE MAI INTELEG ???? IN PREZIUA ALEGERILOR AI DECLARAT CA TU VOTEZI PONTA, EU SA CRED CA A FOST O POANTA ???? S-AU VIRSTA I-TI JOACA FESTE ??? EU ACUM MA ASTEPTAM SA PLINGI PENTRU INSUCCESUL LUI. TE-AI PLIMBAT CAM MULT PE LA TOATE PARTIDELE, EU ZIC CA A SOSIT TIMPUL SA NE LASI IN PACE CA SI CEI TINERI SE PRICEP LA POLITICA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.