judecata1Recent Judecătoria Giurgiu a admis excepțiile invocate de președintele Consiliului județean în dosarul 9062/236/2015 și a respins plângerea formulată de Instituția Prefectului ca fiind inadmisibilă și a admis excepțiile invocate de către președintele Consiliului județean Giurgiu, Vasile Mustățea. Obiectul dosarului era o plângere penală făcută împotriva președintelui CJ la 28 mai . O decizie definitivă ce nu mai poate fi atacată.

O altă plângere a aceleiași Nina Crișu împotriva aceluiași adversar instituțional, Vasile Mustățea, pentru abuz în serviciu, privind organizarea concursului de manager la Spitalul județean de Urgență Giurgiu, s-a încheiat zilele trecute cu clasarea cauzei , instanța considerând că că fapta nu este prevăzută de legea penală altfel spus, în acest caz lipsește urmarea periculoasă. 

Iată cum comenzile politice ale PSD Giurgiu  împotriva președintelui CJ, Vasile Mustățea, sunt dejucate una câte una de către instanțele de judecată. Ciudat este că președintele refuză deocamdată să intenteze la rândul său proces de denunț calomnios Instituției Prefectului după nenumăratele denunțuri către Parchet sau atacuri de Ordonanțe și decizii ale CJ Giurgiu în Contencios administrativ.

Un lucru la fel de interesant de știut ar fi de ce toate aceste costuri cu instanțele de judecată  trebuie să le plătim tot noi contribuabilii, și nu cel care solicită tot acest efort uman și financiar din partea statului (judecători, procurori, juriști, salariați ai Consiliului județean și respectiv al Prefecturii) și nu sunt imputați personal celui care pierde aceste procese , ce  pare că face acest exercițiu al denunțului din plăcere și nicidecum pentru a apăra instituțiile sau pe cetățenii acestui județ  de vreun abuz sau de vreo încălcare a Legii.

(Jurnal)