nina-carmen-crisuPSD Giurgiu și-a blocat astăzi  site-urile ziarelor online după ce s-au tot întrebat: Ce-o să mai inventeze Vasile Mustățea ca să amâne examenul de manager la Spitalul Județean Giurgiu?!”... Așa a început   conferința de presă,  președintele Consiliului județean Giurgiu , Vasile Mustățea , luni 11 mai.

Deși chiar ei spun că am primit un document de la Ministerul Sănătății prin care se anunța că toate aceste concursuri se amână până la modificarea legislației-  a declarat luni președintele Consiliului Județean Giurgiu –  mă acuză pe mine nejustificat!    Chiar  conform afirmației lor  eu  n-am inventat nimic! Doar am respectat legea! Ba mi s-a făcut și plângere penală pentru abuz în funcție, fiind acuzat de prefectul județului că am blocat concursul! Ei bine domnilor recent  am primit răspuns de la instituțiile abilitate, că instanța a clasat reclamația respectivă! Totul este clar, doar PSD nu înțelege acest lucru! Doctorul Ladislau Pick a atacat și el în instanță ca să-mi anuleze decizia de amânare a concursului. Însă cererea sa a fost respinsă! Practic – a mai  precizat Vasile Mustățea – prefectul județului mi-a făcut plângere penală pentru că respect legea! Tocmai prefectul Nina CRIȘU, care trebuia să vegheze și să-mi sesizeze că acest concurs n-ar fi legal, m-a acuzat … că  de ce respect legea!”

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al PSD, dl. Răzvan Cuc, declară  în presă:  ”Îi solicit lui Mustățea…?” Cine ești dumneata domnule Răzvan ca să mi te adresezi așa? După părerea mea, nu are cei 7 ani de acasă! Eu – a mai spus vizibil iritat, Vasile Mustățea –  mă adresez cu  ”domnule”,  purtătorului  de cuvânt al PSD, după cum puteți constata. Dar dânsul face de fapt același lucru pe care zice că l-a făcut Liliana Ciobanu când l-a interpelat pe Marian Mina;  adică dorește doar  să-și facă imagine prin intermediul presei! Personal îl felicit pe domnul Răzvan Cuc pentru că a reușit să asfalteze un kilometru de drum în Zona Liberă! Dar îl anunț că în curând o să-i fac și eu o interpelare pe această temă! Nu de alta, dar a făcut o lucrare de investiție pe terenul Consiliului județean și nu ne-a informat! După părerea mea domnul Răzvan Cuc ar trebui să se ocupe mai mult de problemele Zonei Libere… și să facă mai puțină politică…!

(Heliade CĂLIN)  

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here