nina-carmen-crisuPSD Giurgiu și-a blocat astăzi  site-urile ziarelor online după ce s-au tot întrebat: Ce-o să mai inventeze Vasile Mustățea ca să amâne examenul de manager la Spitalul Județean Giurgiu?!”... Așa a început   conferința de presă,  președintele Consiliului județean Giurgiu , Vasile Mustățea , luni 11 mai.

Deși chiar ei spun că am primit un document de la Ministerul Sănătății prin care se anunța că toate aceste concursuri se amână până la modificarea legislației-  a declarat luni președintele Consiliului Județean Giurgiu –  mă acuză pe mine nejustificat!    Chiar  conform afirmației lor  eu  n-am inventat nimic! Doar am respectat legea! Ba mi s-a făcut și plângere penală pentru abuz în funcție, fiind acuzat de prefectul județului că am blocat concursul! Ei bine domnilor recent  am primit răspuns de la instituțiile abilitate, că instanța a clasat reclamația respectivă! Totul este clar, doar PSD nu înțelege acest lucru! Doctorul Ladislau Pick a atacat și el în instanță ca să-mi anuleze decizia de amânare a concursului. Însă cererea sa a fost respinsă! Practic – a mai  precizat Vasile Mustățea – prefectul județului mi-a făcut plângere penală pentru că respect legea! Tocmai prefectul Nina CRIȘU, care trebuia să vegheze și să-mi sesizeze că acest concurs n-ar fi legal, m-a acuzat … că  de ce respect legea!”

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al PSD, dl. Răzvan Cuc, declară  în presă:  ”Îi solicit lui Mustățea…?” Cine ești dumneata domnule Răzvan ca să mi te adresezi așa? După părerea mea, nu are cei 7 ani de acasă! Eu – a mai spus vizibil iritat, Vasile Mustățea –  mă adresez cu  ”domnule”,  purtătorului  de cuvânt al PSD, după cum puteți constata. Dar dânsul face de fapt același lucru pe care zice că l-a făcut Liliana Ciobanu când l-a interpelat pe Marian Mina;  adică dorește doar  să-și facă imagine prin intermediul presei! Personal îl felicit pe domnul Răzvan Cuc pentru că a reușit să asfalteze un kilometru de drum în Zona Liberă! Dar îl anunț că în curând o să-i fac și eu o interpelare pe această temă! Nu de alta, dar a făcut o lucrare de investiție pe terenul Consiliului județean și nu ne-a informat! După părerea mea domnul Răzvan Cuc ar trebui să se ocupe mai mult de problemele Zonei Libere… și să facă mai puțină politică…!

(Heliade CĂLIN)