Vasile-Mustatea-1 Colegii de la ziarul Puterea au demarat un  serial jurnalistic în care  demască averile colosale ale unora dintre  președinții de Consilii Județene, averi evident realizate cu trudă din salariile lor de bugetari.  Lecturând  enumerarea de imobile, conturi, mașini ale unor președinții  realizezi că a intra în politică este cea mai profitabilă afacere care îți poate garanta averi fabuloase fără   povara de a-ți plăti angajații, de a plăti  impozite și taxe la stat, de  a  găsi soluții   pentru a ieși din criză sau  pentru a face planuri de afaceri.

 Evident că aceste averi pot constitui în multe cazuri subiect de anchetă pentru procurori  și  organele fiscale. La Giurgiu situația de data aceasta este una fericită demonstrând că există și excepții , Giurgiu nemaiconstituind în acest sens ,un alt subiect de scandal mediatic la nivel național.

Cu soţia casnică, actualul președinte al Consiliului județean Giurgiu, Vasile Mustăţea, ocupă ultimul loc al clasamentului . Din declarații  președintele CJ Giurgiu are doar un apartament în municipiul Giurgiu şi salariul primit de la Consiliul Judeţean, puţin peste 50.000 de lei anual. Declaraţia de interese a acestuia este practic goală…

 Cu siguranță dacă lucrurile ar fi stat altfel adversarii lui Mustățea, deloc puțini, ar fi avut grijă să  cheltuiască sume importante cu anumite trusturi media, pentru a demasca afacerile dubioase ale  președintelui Consiliului județean Giurgiu. Cariera lui politică și administrativă  din nefericire însă pentru  adversarii săi politici  nu este  implicată în afaceri dubioase, combinații cu interlopii, licitații trucate și altele…

(JURNAL)

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Daca mustatea n-a furat de la gura saracilor putem spune ca este un om bogat spiritual!celorlalti le putem spunem „saracii oameni bogati”!ar fi bine ptr.ei sa analizeze si sa descopere profunzimea acestor cuvinte.fata de cei lacomi,invidiosi ,avari,frustrati si orgoliosi am un sentiment de compasiune.cata saracie au putut sa adune!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.