chiriiÎntrucât la nivelul conducerii Primăriei municipiului Giurgiu există o permanentă preocupare privind sprijinul unor instituții în care își desfășoară activitatea specialiști, Municipalitatea a hotărât de curând că va acorda o locuință de serviciu către Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, în vederea cazării unui medic specialist pediatru, în persoana dr. Loredanei Spireac.

 Locuința, situată pe str. Intrarea Dâmboviței, va putea fi ocupată de medicul mai sus menționat pentru o perioadă de 5 ani, însă contractul de închiriere va putea fi prelungit cu acordul părților și în condițiile legii.

 (Teodora Nicolau)

 

2 COMENTARII

  1. Greșit: primaria Giurgiu a dat doua apartamente medicilor specialiști ai spitalului judetean Giurgiu.Unul la MUV 5 si altul la Obor.Nu renunțam la proiectul de a finaliza 20 locuinte pentru specialiști in municipiu chiar daca Consiliul judetean s-a retras.Asteptam noua conducere sa continuam investiția.

  2. Excelenta initiativa, il felicit pe d-l primar. Si nu, nu sunt pus de dansul sa scriu asta, Nicolae Barbu chiar a facut lucruri bune pentru acest oras si mai important ca orice a facut totul legal, fara smecherii, nu a dat contracte pe ochi frumosi, se vede asta dupa calitatea destul de buna a lucrarilor executate. Sa ne amintim de gardurile din sarma ale lui Iliescu care impanzisera orasul. Barbu este vanat acum si datorita faptului ca a fost prea corect, smecherii orasului aveau nevoie de un smecher ca si ei. Si l-au gasit in persoana lui Floricel, un bandit mai mare ca toti. Oare atat de prosti sa fie Giurgiuvenii ca dupa ce l-au dat jos pe banditul Iliescu sa voteze acum pe tatal banditilor din Giurgiu. Ma uit cu mila la manipularile facute la televiziunea lui nea Floricel, doar doar o sa castige seful lor. Si sa vedeti atunci ode inchinate lui Floricel la TV, o sa fie preamarit si cred ca o sa ne inchinam la el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.