audiente_82136200Conorm site-ului Primăriei Giurgiu , începând de vineri, 4 decembrie, primarul Nicolae Barbu va răspunde tuturor întrebărilor cetățenilor municipiului Giurgiu, în direct, printr-un sistem de video conferință în direct pe site-ul primariei  www.primariagiurgiu.ro

Edilul municipiului invită pe această cale toți locuitorii acestui oraș să adreseze întrebări, să sesizeze întâmplări sau să vină cu propuneri prin toate mijloacele puse la dispoziție, respectiv la adresa de email: sesizari@primariagiurgiu.ro, pe pagina personală de facebook a primarului Nicolae Barbu cât și pe cea a Primăriei Giurgiu, sau la numerele de telefon: 0246/211 627 (int.188) și 0735 600 791(doar SMS). Reprezentanții Primăriei vor prelua întrebările adresate de cetățeni care vor fi puse la dispoziția primarului pentru răspunsuri.
Audiențele video online vor avea loc în fiecare vineri în intervalul orar 15:00-16:30 și vor putea fi vizionate de giurgiuveni pe site-ul Primăriei 
www.primariagiurgiu.ro la secțiunea EVENIMENTE LIVE, unde vor putea fi urmărite în direct răspunsurile primarului la întrebările și problemele ridicate de cetățenii urbei. 

(JGR)

2 COMENTARII

  1. Cred ca domnul primar daca ar fi fost primarul New York-ului, angaja telepati care sa-i preia mesajele cetatenilor metropolei. Cu adevarat un primar manager-tehnocrat. Una peste alta, avem o consolare pentru atatea strazi al caror „asfalt” se inmoaie la fiecare ploaie si unde canalizarea este mentionata ca prim ordin de prioritate numai in timpul campaniilor electorale, si anume, ne-am modernizat intr-atat incat audienta nu mai este fata-n fata cu primarul, i-o fi frica de microbi, ci pe skype desi parca sa cred ca nici macar pe skype si ca domnul primar va citi niste intrebri preluate de la nea Gogu si tanti Aglaia la care va da raspunsuri in mediul online, fara interpelari, fara interferente, pentru ca domnului primar ii plac lucrurile clare si mai ales simple.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.