83813iulian-hertanu-1

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, cercetat de DNA într-un dosar legat de fraudarea unui contract finanţat din fonduri europene se află la momentul actual în arest preventiv.

Potrivit presei locale,  în urmă cu câteva zile, Iulian Herţanu ar fi fost bătut şi jefuit în arestul de la Câmpina de un interlop din comuna Floreşti, Prahova. Conform aceloraşi surse, conflictul ar fi fost aplanat de colegii de celulă care, cunoscându-l “de la televizor”, l-ar fi bătut crâncen pe agresor, informează observatorulph.ro. Agresorul ar fi un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani din comuna Floreşti, Prahova.  Ajuns în arestul IPJ Prahova de la Câmpina ca urmare a suspiciunii de furt al unor cabluri de cupru de la microhidrocentralele de pe râul Prahova, agresorul s-ar fi impus în scurt timp ca “ şef de cameră”.

Conform sursei citate , agresorul nu avea nici cea mai vagă idee despre cine, Iulian Herţanu în momentul în care acesta a fost adus în “camera sa” și văzând că Herţanu deţine bunuri considerate ca fiind “de lux” în arest: mâncare şi ţigări, acesta şi-ar fi „cerut partea” de şef de cameră. Şocat de refuz, agresorul l-ar fi lovit cu violenţă pe cumnatul premierului, producându-i răni în zona feţei.

În sprijinul lui Herţanu ar fi sărit ceilalţi colegi de celulă care ştiau cine este şi care l-ar fi lovit cu violenţă pe agresor. În urma conflictului, şi victima şi agresorul ar fi necesitat îngrijiri medicale. Iulian Herţanu, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi agresorul la Spitalul Municipal Câmpina.