4-830x466Conform unui comunicat primit la redacție, în data de 28 august 2016, în Municipiul Tulcea, Poliția Locală Giurgiu a fost reprezentată la faza națională a Festivalului “ROWMANIA Fest”, concurs de vâslit în canotcă 10 +1, sprijinit de Fundația Ivan Patzaichin. Instituția giurgiuveană a fost reprezeentată de un  echipaj format din 11 polițiști locali.

Pentru această activitate, coordonator a fost  Văduva Mircea ,  șeful Biroului Intervenție, care a reușit să obțină locul 5 din cele 30 de echipaje concurente.

Primăria Municipiului Giurgiu, Direcția Poliției Locale Giurgiu și Sindicatul Național al Vameșilor și Polițiștilor – PRO LEX, au sprijinit material cei 11 polițiști locali privind deplasarea în localitatea Tulcea.

Echipajul Poliției Locale Giurgiu și-a câștigat dreptul de a participa la faza națională prin obținerea locului 1 la faza acestui concurs, ce a avut loc în luna iunie, pe Canalul Cama din Giurgiu. Din cele 35 de echipaje, canotca polițiștilor a ieșit învingătoare, câștigând cele 3 runde din calificări. Astfel, echipajul și-a asigurat prezența la concursul ce a avut loc  la malul Dunării, în Municipiul Tulcea.

Deși fără prea mare  experiență în acest domeniu, polițiștii locali s-au mobilizat și au reușit să obțină locul 5 la acest concurs național.

(Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here