s-morga-465x390

Miercuri  27 mai poliţiştii giurgiuveni au înregistrat două apeluri în urma cărora s-a semnalat decesul unor persoane. Primul dintre acestea a fost primit la ora 07.55, când poliţiştii Postului de Poliţie Putineiu au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Putineiu, judeţul Giurgiu, că fratele său a fost găsit decedat la stână.

Ajunşi la faţa locului poliţiştii au constatat că A. P., din comuna Putineiu este decedat la stâna de oi pe care A. I. o deţine în extravilanul localităţii Hodivoaia, judeţul Giurgiu. Cu ocazia examinării sumare a cadavrului poliţiştii nu au constatat urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Giurgiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a intervenit decesul bărbatului.

În aceeași zi, un alt apel a fost primit prin 112 în jurul orei 16.25, de această dată de   Poliţia Municipiului Giurgiu. Poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie că şi-a găsit vecina, decedată în locuinţă.

Cu ocazia cercetărilor la faţa locului poliţiştii au descoperit în baia imobilului cadavrul lui A. M., de 56 ani, din municipiul Giurgiu, aflat într-o stare avansată de putrefacţie. Şi în acest caz cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Giurgiu pentru efectuarea necropsiei, poliţiştii întocmind un dosar penal în  vederea stabilirii circumstanţelor în care a intervenit decesul. (Jurnalul)