Titlul acestui material ar trebui să ne pună pe gânduri. Şi asta pentru că deşi d-stră puteţi conduce prudent aţi putea oricând să vă întâlniţi pe traseu cu unul din fanii lui Bahus care v-ar putea pune viaţa în pericol. În ziua de 20 octombrie D. B.,  de 25 ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe strada Negru Vodă, din municipiul Giurgiu,  sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce că era „muci”, conducătorul auto a refuzat  recoltarea de  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. El este acum cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de: „refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

În ziua de 21 octombrie, de data asta poliţiştii Postului de Poliţie Mihai Bravu, au  depistat în trafic pe M. S., de 26 ani, din localitatea Uzunu, judeţul Giurgiu, în timp ce  conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 603, în localitatea Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice.  Întrucât şoferul a refuzat  recoltarea de  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei,  el este  cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiunii numite mai sus.

În urma unor acţiuni specifice desfăşurate în sistem integrat pe raza judeţului Giurgiu, în perioada 19 – 21octombrie, pe linia reducerii riscului rutier în mediul rural, au fost depistaţi în trafic C. I., de 40 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 6, în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat şi C. N., de 24 ani, din localitatea Copăceni, judeţul Ilfov, în timp ce  conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 603, în localitatea Mihai Bravu, judeţul Giurgiu,  sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge şi sunt cercetaţ în stare de libertate, sub aspectul comiterii  infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Marţi, 23 octombrie a fost rândul poliţiştilor Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală din Comana să dea nas în nas cu fanii lui Bahus. Aceştia l-au  depistat în trafic pe I. I., de 51 ani, din comuna Valea Dragului, judeţul Giurgiu, ce conducea o autoutilitară pe Drumul Judeţean 401, în localitatea Valea Dragului, sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul autovehiculului a refuzat testarea cu aparatul Drager şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de refuz, împotrivire ori sustragerea conducătorului unui autovehicul, de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Irina Cutin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here