Pentru patru sute de copii orfani din localitatea Valea Plopului (judeţul Prahova), motocicliştii de la Blue Knights România III, alături de cei de la „Black Helmets”, „Slow Riders Romania Oficial”, „IOCR – Intruder Owners Club România” şi „Arbrro – Romantic Bikers 2002”, au fost „Zâna Bună” a finalului de an.

Îngrijiţi de preotul Nicolae Tănase din localitate, copiii au primit daruri de la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, de la Inspectoratul General al Poliţiei Române, Ministerul Afacerilor Interne, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, SNPPC – Poliţia de Frontieră Giurgiu şi Prolex.

Contactat telefonic, reprezentantul SNPPC Poliţia de Frontieră Giurgiu, Alina Lungu, ne-a declarat:

„Despre acţiunea colegilor noştri motociclişti am aflat dintr-o informare adresată tuturor structurilor din Ministerul de Interne. De altfel, aceştia au preferat să încheie sezonul de motociclism cu o acţiune caritabilă, astfel că suma iniţială alocată petrecerii de final de sezon, a fost direcţionată către o cauză umanitară. Noi, la nivel de inspectorat teritorial, am colectat o cantitate importantă de produse (haine, jucării, chiar şi butelii de aragaz), precum şi suma de 1500 de lei, pe care apoi i-am utilizat la cumpărarea de produse”, ne spunea Alina Lungu.

Conform datelor organizatorilor, valoarea totală a bunurilor achiziţionate a fost de aproximativ 8.000 de lei.

(Jurnal)