La data de 13.08.2013, ora 22,34, ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Bolintin-Vale, a fost sesizat prin Serviciul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, de D. VASILE, din oraşul Bolintin-Vale, judeţul Giurgiu, că o persoană necunoscută i-a dat foc la locuinţă, iar în jurul orei 23,10, B. COSTEL, din aceeaşi localitate, sesizează tot prin Serviciul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112, că a izbucnit un incendiu la locuinţa unui vecin şi se extinde.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că la locuinţa lui D. VASILE, persoane necunoscute au incendiat o căpiţă de fân care a ars în totalitate.

La scurt timp după incendierea căpiţei, într-o altă zonă a oraşului Bolintin Vale a izbucnit un incendiu care s-a propagat la trei adăposturi.

În zonă s-au deplasat urgent poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Bolintin, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, pentru aplanarea unei eventuale stări conflictuale, deoarece în zona barăcilor incendiate se aflau adunate circa 40 de persoane.

Incendiile au fost localizate şi stinse de pompieri din cadrul I.S.U. Giurgiu, pagubele materiale fiind minime.

În urma producerii incendiilor o femeie de 67 ani, din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, a fost rănită uşor fiind transportată la Spitalul Bolintin-Vale pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În zonă s-a constituit un dispozitiv de siguranţă publică format din poliţişti şi jandarmi care acţionează pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea împrejurărilor şi cauzelor în care s-au produs incendiile, identificarea şi depistarea persoanelor vinovate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.