În dimineaţa zilei de 20 mai, directorul Direcţiei Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic (DJTADJCT), Ion Mateescu, s-a deplasat în localitatea Gostinari, acolo unde, în urmă cu aproximativ şapte luni podul peste râul Argeş care lega satele Gostinari şi Mironeşti fusese luat de o puternică viitură.

“Am fost sunat în dimineaţa zilei de ieri de către domnul Dumitru Beianu care ne-a cerut să ne prezentăm în comuna Gostinari pentru a remedia problema acelui pod. Acesta, format din tuburi, fusese luat de apele râului Argeş iarna trecută. Deşi conducerea Primăriei a sesizat Prefectura, nu s-a făcut nimic timp de aproape şapte luni” a declarat Ion Mateescu în cadrul conferinţei PNL de vineri, 21 mai.

Acesta a recunoscut faptul că a fost ajutat de o serie de balastiere din zonă care, alături de utilajele Direţiei, au făcut ca podul să fie funcţionabil după mai puţin de 12 ore.

„Nu am fi reuşit să ne descurcăm fără ajutorul celor de la Apele Române, care, au controlat debitul râului Argeş prin intermediul barajului de la Mihăileşti”, a conchis Ion Mateescu.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here