pod-gradistea-605xTimp de mai multe zile, site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu a găzduit un sondaj de opinie, în cadrul căruia giurgiuvenii (şi nu numai ei) erau invitaţi să îşi spună părerea cu privire la oportunitatea reluării lucrărilor de reconstruire a Podului de peste râul Argeş, în imediata vecinătate a localităţii Grădiştea. 

„Ministerul Transporturilor intenţionează refacerea documentaţiei tehnice şi a studiului de fezabilitate pentru proiectul de reabilitare a Podului de la Grădiştea care stă la baza reluării liniei directe de transport feroviar prin CFR călători si marfa pe traseul Giurgiu Oraş – Bucureşti Progresul. În vederea fundamentării necesităţii şi a oportunităţii acestui proiect autorităţile solicită prin Unităţile Administrativ Teritoriale părerea locuitorii cu privire la acest subiect. Astfel, Primăria Municipiului Giurgiu iniţiază o dezbatere pe această temă”, scrie pe site-ul Primăriei.

În intervalul de timp cât sondajul a fost găzduit pe site-ul municipalităţii, aproape trei mii de persoane au răspuns întrebării „Doriţi reluarea curselor de călători şi marfă CFR pe ruta Giurgiu Oraş – Grădiştea – Bucureşti Progresul?”. La încheierea sondajului, din cele trei mii de răspunsuri, un procent de 99,5% dintre respondenţi au bifat DA, în timp ce doar 0,5% refuză reluarea curselor de călători şi marfă CFR pe ruta amintită.

Oana Călin

3 COMENTARII

  1. EU MA ASTEPTAM CA DUPA ATITA AMAR DE VREME SA SE ACTIONEZE IMEDIAT INTRUCIT OAMENII SUNT NERABDATORI, IAR PE LA MINISTERUL CU PRICINA A MAI TRECUT D-L LUCIAN ILIESCU CU TOLBA PLINA DE PROMISIUNI, IAR ACUM D-L CUC CARE PRECIS VA INCEPE CU UN STUDIU DE FEZABILITATE, APOI LICITATIA SI UITE ASA I SE TERMINA MANDATUL DAR REFACEREA PODULUI IOC.

  2. Doresc reluarea circulatiei CFR pe Bucuresti-Giurgiu via Gradistea. Este cel mai sigur mijloc de transport si cel mai rapid. Avem si un ministru al transporturilor din Giurgiu ce mai asteptam. Daca nici acum nu facem nimic pt giurgiuveni atunci politicienii locali nu conteaza atat pentru urbe cat si pentru tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here