Secretarul general coordonator al PNL Giurgiu, Marian Măroiu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută vineri, 26 septembrie, că are aprobarea președintelui Vasile Mustățea să prezinte poziția partidului privind cazul primarului din comuna Izvoarele, reținut pentru 24 de ore de către procurori, în urmă cu două zile. Nu ne dezicem de Alin Stanciu Bănică și sperăm ca justiția să facă dreptate în cazul său. Noi, PNL-ul, credem că este nevinovat. Ne pare rău de ce s-a întâmplat cu el și familia lui. Alin Stanciu Bănică este momentan membru al PNL, și nu avem vreo veste că s-ar fi înscris în alt partid. A apărut recent în preajma PLR pentru că dânsul are o relație mai veche de prietenie cu domnul Daniel Chițoiu, de pe vremea când acesta a candidat pentru alegerile parlamentare din partea județului nostru, a precizat Marian Măroiu.   (Heliade CĂLIN ) 

1 COMENTARIU

  1. Nea’MAROIU,te credeam om serios! Nu te mai baga bre ca d-ta nu stii sa joci nici PACANELE, de POKER ce sa mai vorbim!!!
    Spune-i lui Mustatea din partea lui nea’LUCI ca dupa Magureanu si Scamatorul asta de la racoare urmeaza EL. ” OCHII in spate ca e pericol mare!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.