Cum au sărbătorit  liberalii din Comana victoria 

Membrii Organizației comunale PNL Comana (Giurgiu), al cărei președinte este Ion Mateescu, au sărbătorit  în weekend-ul trecut victoria candidatului lor la președenția țării, Klaus Iohannis.

. La această sărbătoare locală au participat membri activi ai organizației noastre, dar și simpatizanții liberalilor autentici. Sărbătoarea a fost justificată  întrucât la alegerile prezidențiale din turul doi de scrutin electoral, pe 16 noiembrie, PNL Comana a obținut peste 1250 de voturi, valabil exprimate, pentru Klaus Iohannis, rezultat care a depășit cu mult procentajul obținut la alegerile anterioare – a precizat liderul liberalilor din Comana.

Pentru rezultatele obținute la alegerile prezidențiale președintele Organizației comunale Comana, Ion Mateescu, a ținut să mulțumească , prin intermediul publicației ”Jurnal giurgiuvean” tuturor locuitorilor comunei pentru prezența lor la vot, precum și consilierilor locali ai PNL ,  care i-au fost aproape pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei electorale  Organizația comunală Comana a PNL a devenit una de top la nivelul județului, clasându-se printre primele organizații peneliste din țară…” (Mai multe amănunte în ediția print a publicației Jurnal giurgiuvean).  (H. Călin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here