Mihai Bravu. Joi 31 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Mihai Bravu (Secţia nr. 1 de Poliţie Rurală Călugăreni), au fost sesizaţi de către V. Cristina, de 21 ani, din comuna Mihai Bravu, că în noaptea de 6/7 mai i-a fost sustras din locuinţă un telefon mobil. Păgubita a așteptat în mod inexplicabil 5 luni pentru a sesiza Poliția. Cu toate acestea în urma cercetărilor efectuate de poliţişti aceștia l-au identificat pe autorul furtului. Ei au stabilit că în noaptea de 6/7 mai, N. Cosmin, de 18 ani, din comuna Mihai Bravu, profitând de faptul că locuinţa lui V. Cristina nu era asigurată, a pătruns în interiorul acesteia, de unde a sustras telefonul mobil, în valoare de 300 lei.

Suspectul este cercetat acum în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Stănești. La data de 1 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Stăneşti (Secţia nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu), au fost sesizaţi de P. A., de 71 ani, din comuna Stăneşti, că o persoană din aceeaşi localitate, i-a sustras o bormaşină. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că B. D., din comuna Stăneşti, după ce în data 17 octombrie l-a ajutat pe P. A. la muncile gospodăreşti , reclamantul a sesizat că i s-ar fi furat o bormaşină din locuinţă , prejudiciul ridicându-se la aproximativ 100 lei. Poliţiştii Postului de Poliţie Stăneşti i-au întocmit în cauză lucrare penală lui B. D., autorul furtului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Greaca. Vineri 1noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Greaca (Secţia nr. 7 de Poliţie Rurală Băneasa), au fost sesizaţi de R. C., din municipiul Bucureşti, că în ziua de 30 octombrie, persoane necunoscute au pătruns în interiorul locuinţei sale de vacanţă din comuna Greaca de unde au sustras mai multe bunuri. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat F. G., de 27 ani, din aceeaşi localitate care, în seara zilei de 30 octombrie prin spargerea geamului locuinţei, a pătruns în interior, de unde a sustras o butelie de aragaz şi un televizor. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.000 lei a fost recuperat de poliţişti în totalitate şi predat părţii vătămate. Suspectul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cetatea. În data de 1 noiembrie, în jurul orei 8.00, poliţiştii Postului de Poliţie Frăteşti, din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu, au fost sesizaţi de M. F., de 38 ani, din municipiul Giurgiu, că persoane necunoscute i-au furat un porc din curtea locuinţei pe care o deţine în localitatea Cetatea. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi O. I. P., de 20 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, G. V., de 36 ani, din comuna Daia, judeţul Giurgiu şi U. I. C., de 25 ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu, care în noaptea de 31.10/01.11 au pătruns prin escaladarea gardului în curtea păgubitului , iar dintr-o anexă gospodărească, confecţionată din lemn, au furat un porc de circa 80 kg. În valoare de aproximativ 800 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat părţii vătămate , iar hoții sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Frătești. În data de 1 noiembrie, în jurul orei 15.30, poliţiştii Postului de Poliţie Frăteşti ( Secţia nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu), au fost sesizaţi de M. P., de 33 ani, din comuna Sângeru, judeţul Prahova, că persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitara parcată pe strada Soarelui, din localitate, un portofel. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat principalul suspect, în persoana lui S. A. I., de 19 ani, din comuna Frăteşti, care în jurul orei 15.00, profitând de faptul că autovehiculul avea geamul deschis, a sustras din interior portofelul în care partea vătămată avea documente şi suma de 5.000 lei. Poliţiştii au stabilit că la momentul comiterii furtului, hoțul era însoţit de N. L. C., de 26 ani şi M. I. L., de 21 ani, din aceeaşi localitate, cărora le-a dat o parte din bani. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 80% şi predatpăgubitului.
Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la infracţiunea de furt calificat.

Adunații Copăceni. Vineri 1 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Adunaţii Copăceni, au fost sesizaţi de R. L., de 50 ani, din municipiul Brăila, că din locuinţa pe care o deţine în localitatea Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, i-a fost sustras un ceas cu diamante în valoare de 30.000 de euro . Poliţiştii efectuează cercetări asupra a doi cetăţeni străini care deţin o firmă de construcţii şi care sunt bănuiţi că au sustras de la locuinţa unui client ceasul cu diamante . În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că partea vătămată a invitat la locuinţa sa doi bărbaţi în vârstă de 48 ani şi respectiv 39 ani, cetăţeni străini cu reşedinţa în România, pentru a încheia un contract de reabilitare şi modernizare a locuinţei prin firma acestora. Potrivit Agerpres, după plecarea acestora, proprietara a reclamat lipsa din locuinţă a ceasului de valoare. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat asupra celor doi cetăţeni străini de naţionalitate turcă.

4 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.