Orice cetăţean care ajunge în Piaţa centrală şi se plimbă printre tarabe nu poate scăpa trece fără a observa puzderia de indivizi şi individe ce oferă din colţul gurii  ţigări de contrabandă. Cei prinşi au de fiecare aceeaşi stupidă explicaţie: „N-am unde să muncesc şi decât să dau în cap cuiva mai bine vând ţigări la negru”! Marţi 23 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu în timpul unei acţiuni pe raza municipiului Giurgiu, evident că în Piaţa Centrală, l-au depistat pe D. N., de 23 ani, din municipiul Giurgiu, care avea asupra sa cantitatea de 180 pachete ţigarete (3600 ţigarete) ce nu prezentau timbru fiscal aplicat, ele provenind din contrabandă ţigarete ce urmau a fi comercializate. Ţigaretele au fost  confiscate, urmând a se stabili valoarea exactă a prejudiciului cauzat bugetului de stat, „negustorul” fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de  contrabandă.

I.C.

1 COMENTARIU

  1. Deoarece nu regasesc articolul al carui titlu apare pe prima pagina din ultimul numar, va semnalez aici problema.
    grea de tot limba romana, domnilor jurnalisti. mare cat o zi de post si pe prima pagina ….”preturile (…) a devenit motiv de disputa”.
    doamna Cristina Moise, daca greseala nu va apartine, halal corectori aveti. de nu…de sarbatori va asteapta Stefania Popescu si a sa carte de gramatica.
    va multumesc, pana acum, o cititoare fidela.
    Daniela Tambrea-Achim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here