646x404 

Lăcomia unor patroni de restaurante se demonstrează a fi fără margini . Mai multe localuri din Giurgiu care organizaseră petrecerile de Crăciun și în noaptea de Revelion s-au trezit că trebuie să dea banii înapoi unei părți dintre consumatori deși inspectorii ISU Vlașca Giurgiu  îi avertizaseră asupra riscului în care se puteau desfășura aceste mese festive în condiții de supraaglomerație.

Ba mai mult decât  atât conducerea restaurantuelor Alesia și Perla după ce au anunțat că suspendă petrecerea de Crăciun , dând banii înapoi unora , conform unei publicații locale informează acum că petrecerea de Crăciun a avut totuși loc…O bătaie de joc cum mulți dintre giurgiuveni au considerat. Câțiva dintre cei care au primit banii înapoi ne-au mărturisit că nu vor mai intra niciodată în acest local al căror patroni organizeaază petreceri în mod discreționar. Ba mai mult, au fost câțiva care ne-au declarat supăraați că intenționează să dea localul în judecată… Și la această dată o parte dintre giurgiuvenii care au plătit mesele de Revelion la localurile din municipiu nu știu sigur dacă petrecerile  se vor mai ține sau nu, informațiile ce au apărut pe un site local punând sub rezervă desfășurarea acestora…

De precizat faptul că deși inspectorii ISU au atenționat din timp administrațiile localurilor, cluburilor și discotecilor din municipiul Giurgiu asupra prevederilor legale  privind  numărul maxim de persoane admis, unii dintre patroni dovedesc însă că lăcomia lor este nemăsurată ducând  chiar la încălcarea Legii. Reamintim că în noaptea dintre ani echipe de control vor fi prezente la localurile ce organizează astfel de mese festive iar amenzile și măsurile aplicate celor ce nu respectă regulamentele vor fi extrem de aspre.

(Jurnal)

1 COMENTARIU

  1. La fel de lacomi au fost si patronii de la #Colectiv,câtă vreme în documentele de înființare și funcționare a clubului se prevedea o capacitate de 80 persoane.Ori în noaptea tragediei au fost peste 400 de oameni ,în ideea că va crește consumul produselor vândute și respectiv profitul .La supraaglomerarea spațiului închis din club s-au adăugat focurile de artificii destinate pentru spații deschise,materiale de antifonare inflamabile,lipsa personalului de stingerea incendiilor s.a.Drept pentru care s-a ajuns ca tocmai salvatorii -pompierii și medicii-,să fie bălăcăriți și batjocoriți.Asa că cei de la ISU Giurgiu au tot dreptul să fie severi ,fiindcă vorba aceea”Unii cu distracția și foloasele,iar alții cu pușcăria și ponoasele”!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.