Marți seară , 26 decembrie,  membrii organizației ALDE Giurgiu   s-au întâlnit într-un cadru sărbătoresc în sala mare de festivități a unui local de la marginea  Municipiului, pentru a petrece împreună, așa cum stă bine unei mari familii politice , cea de a  doua zi a Crăciunului. Gazdă a fost însuși președintele Organizației ALDE, Toma Florin Petcu, ministrul Energiei.

La eveniment a participat și  secretarul general al Partidului, Daniel Chițoiu,  cel care – așa cum declara Toma Petcu, în scurta sa alegație de bun venit  – a fost  omul ce i-a fost alături permanent în toți acești ani, mulțumindu-i  pentru ajutorul dat ,  experiența acestuia ,   fiind în mare măsură motorul   ascensiunii  sale  politice .

Invitat să țină o scurtă alocuțiune, Daniel Chițoiu a urat multă fericire și prosperitate tututor giurgiuvenilor promițând că în anul 2018 va încerca să determine membrii importanți ai partidului , de la Centru, să fie mai implicați în problemele județului Giurgiu, mai prezenți în teritoriu cu scopul de a rezolva din problemele cu care cetățenii se confruntă zi de zi.

Surpriza acestui aveniment a venit încă de la începutul petrecerii , de data aceasta din partea primarului comunei Malu, Eugen Șoavă. Acesta  le-a dăruit oaspeților un program artistic  cu câțiva renumiți interpreți de muzică populară, Constantin Măgureanu și Nicușor Iordan, ce tocmai susținuseră  anterior un spectacol pentru locuitorii din Malu.

Masa , carafele cu vin , cântecul și  buna dispoziție  au întregit  atmosfera  prietenească , petrecerea fiind  prelungită  cu sârbe și hore, până aproape de miezul nopții, la finalul petrecerii nelipsind deliciosul tort oferit invitaților de către organizatori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here