Duminică, 12 Octombrie,  ora 14.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Mercedes, cetăţeanul român Ionuţ M., în vârstă de 33 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto din Turcia pentru România.

La controlul de frontieră, poliţişti de frontieră giurgiuveni au descoperit, ascunse în compartimentul marfă, doi bărbați, ascunși. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că persoanele sunt cetăţeni afgani în vârstă de 18 și respectiv 20 de ani. Cei doi au declarat că în zona Punctului de Trecere a Frontierei Lesovo, dintre Turcia şi Bulgaria, au tăiat prelata autocamionului şi s-au ascuns în compartimentul marfă fără ca şoferul să-i observe. Scopul lor era acela de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor afgani, iar conform protocolului româno – bulgar, aceştia au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.