Peste 50 de poliţişti giurgiuveni vor acţiona duminică 25.08.2013, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe stadionul ,,Marin Anastasovici”, din municipiul Giurgiu, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. Astra Giurgiu şi F.C. Petrolul Ploieşti.

Acţiunea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, vizează menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prin prevenirea manifestărilor violente, a actelor de vandalism sau a altor fapte antisociale.
Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.
În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în zona adiacentă stadionului, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor auto.
Toate intersecţiile şi unităţile comerciale de pe traseul suporterilor vor fi asigurate cu patrule de poliţie. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile pe Drumul Naţional 5 şi pe principalele artere de circulaţie din municipiul Giurgiu, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion şi eventuale sancţiuni, Poliţia Rutieră recomandă spectatorilor care se deplasează cu autoturisme, să respecte recomandările poliţiştilor şi semnificaţia indicatoarelor rutiere. De asemenea se recomandă celor care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicitate sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here