Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Giurgiu au descoperit într-o autoutilitară 2.630 flacoane cu detergent de vase, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetăţean bulgar intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 În data de 24 august , ora 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul bulgar Dimitrov M., în vârstă de 34 ani, la volanul unei autoutilitare ce aparţinea unei firme de transport care circula pe ruta Bulgaria – România.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul marfă cantitatea de 2.630 flacoane cu detergent de vase, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Existând suspiciuni că produsele sunt contrafăcute, bunurile în valoare totală de aproximativ 13.480 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea expertizării iar poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal şoferului bulgar pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here