Toate posturile de televiziune detinute de catre Grupul ProTV S.A. vor fi scoase, incepand de joi, de pe platforma Dolce detinuta de Romtelecom.

Romtelecom nu a agreat conditiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA si, urmare a acestui fapt, Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale incepand cu 3 ianuarie 2013.

„În decursul negocierilor începute în luna septembrie, 2012, ROMTELECOM nu şi-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM”, precizeaza un comunicat al postului.

Romtelecom a anunţat că negociază de mai multe luni cu ProTV S.A. cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom şi că, având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, „exista o probabilitate ridicată” ca, începand cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom sa fie nevoita sa înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România și VH1. De asemenea, compania anunta ca, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, va oferi clientilor alte canale TV de cea mai buna calitate, incepand cu data de 3 ianuarie 2013.

Jurnal Press

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here